Lastenleffat.fi - Lasten piirrettyjen nettikauppa, toimituskulu 1 euro per tilaus


Voit tilata verkkokaupastamme Lastenleffat.fi tällä sivustolla esiteltyjä tuotteita siltä osin, kun niitä on varastossamme. Tämän hetken varastotilanteen näet linkkien kautta. Uudempien suosikkien lisäksi löydät myös vanhempia klassikoita kuten Maija Mehiläinen, Mikko Mallikas, Teletapit, Myyrä ja Maisa-hiiri.

Suosittu toimituskulutarjous 1 euro per tilaus on edelleen voimassa vuonna 2023. Voit siis tilata vaikka 1 tai 10 leffaa kerralla ja postimaksu on aina kiinteä 1 euro. Maksamme loppuosan Postin hinnastohinnasta puolestasi. Etu on "yleisön pyynnöstä" voimassa toistaiseksi, käytännössä jatkuvasti jo vuodesta 2007 lähtien.

www.lastenleffat.fi


Muutamia linkkejä suosittuihin dvd-elokuviin verkkokaupassa:

 
Pipsa Possu dvd Barbie dvd Fröbelin Palikat dvd Maija Mehiläinen dvd Ti-TI Nalle dvd
Elias pieni pelastuslaiva dvd Lauri Kilpa-auto dvd Maisa dvd Ryhmä Hau dvd Pokemon dvd
Puuha-Pete dvd Utelias Vili dvd Viiru ja Pesonen dvd Astrid Lindgren dvd Risto Räppääjä dvd
Late Lammas dvd Mikko Mallikas dvd Paavo Pesusieni dvd Franklin Kilpikonna dvd Myyrä dvd
Palomies Sami dvd Postimies Pate dvd Seikkailija Dora dvd Teletapit dvd Kaupungin sankarit dvdVoit selata myös Löytönurkkauksen tuotteita, vaihtuva valikoima "arkistojen aarteita" ja muita julkaisuja. Tintin keräilyboxia voi myös aina suositella kaikille Tintti-faneille.


 


Takaisin sivuston Lastendvd.fi etusivulle

 
 
www.lehtipojat.fi www.lastenleffat.fi www.ilmainennayte.fi www.kilpailumaailma.fi www.apteekkituotteet.fi www.ilmainenmuste.fi www.nordwest.fi 
Lastendvd.fi on Suomessa julkaistujen lasten dvd-tallenteiden tietopankki. Olet tervetullut sivustolle tutustumaan. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 
 

 


Muita sivustojamme löydät täältä:

www.ilmainennäyte.fi 1
www.lastenleffat.fi 2
www.kilpailumaailma.fi 3
www.lehtipojat.fi 4
www.nordwest.fi 5